Τόπος Διεξαγωγής

Ως τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου ορίζεται η πόλη της Κομοτηνής, γιατί αφενός είναι η έδρα του Τμήματος και αφετέρου διευκολύνει την πρόσβαση στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος και του Πανεπιστημίου γενικότερα.

Η Κομοτηνή, εκτός από έδρα της Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ, αποτελεί ένα ξεχωριστό παράδειγμα συνύπαρξης πολλών διαφορετικών πολιτισμικών στοιχείων.

Χώρος Συνεδρίου

Ο χώρος στον οποίο θα λάβει μέρος το συνέδριο είναι στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Πανεπιστημιούπολη

Μετακίνηση

Από την Αλεξανδρούπολη: Ακολουθείστε την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Κομοτηνή ή Θεσσαλονίκη. Στρίψτε στη Δυτική έξοδο για Κομοτηνή.
Από τη Θεσσαλονίκη: Ακολουθείστε την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Ξάνθη ή Κομοτηνή. Στρίψτε στη Δυτική έξοδο για Κομοτηνή.

Στα φανάρια της εξόδου, κατευθυνθείτε δεξιά προς την πόλη της Κομοτηνής. Μετά το βενζινάδικο Shell, που θα συναντήσετε στον παράδρομο αριστερά σας, και πριν φτάσετε στην πόλη, στρίβετε αριστερά.
Περνάτε τις γραμμές του τρένου και στην πρώτη μεγάλη διασταύρωση που συναντάτε στρίβετε και πάλι αριστερά ακολουθώντας τις πινακίδες για Πανεπιστημιούπολη.
Ακολουθείτε το δρόμο με τη νησίδα στη μέση, περνώντας ένα μικρό κυκλικό κόμβο και φτάνετε σε φωτεινούς σηματοδότες απέναντι από το εμπορικό κέντρο Cosmopolis.
Στρίβετε και πάλι αριστερά προς την κατεύθυνση των καταστημάτων ακολουθώντας τις πινακίδες προς Πανεπιστημιούπολη.

Από το ΚΤΕΛ Ροδόπης: Με ταξί το οποίο κοστίζει 7-8 ευρώ.

GPS: Αν διαθέτετε GPS, συντεταγμένες του χώρου είναι
Latitude: 41°08’19.7″N
Longitude: 25°21’39.4″E